Οσφυαλγία
  Αρχική / Παθήσεις / Οσφυαλγία

Η Οσφυαλγία, πλήττει μεγάλό μέρος του πληθυσμού ανά τον κόσμο και είναι η συνήθης πάθηση για την οποία συχνά οι ασθενείς μας προσέρχονται για να τους θεραπεύσουμε. Αφορά τους έντονους πόνους στην μέση, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είναι χρόνιοι και δημιουργούν το γνωστό σε όλους λουμπάγκο.

 

Η Οσφυαλγία, αφορά κυρίως προβλήματα της σπονδυλικής στήλης και συγκεκριμένα της οσφυϊκής μοίρας, η οποία εκφυλίζεται λόγω των έντονων κινήσεων των σπονδύλων και των μεσοσπονδύλιων δίσκων που απαρτίζουν το χαμηλότερο μέρος της. Η πάθηση αυτή προκαλεί καθημερινά έντονα προβλήματα στους πάσχοντες, οι οποίοι δυσκολεύονται εξαιτίας του πόνου που αυτή προκαλεί, να επιτελέσουν βασικές δραστηριότητες της καθημερινότητάς τους.

 

Συνήθως, δημιουργείται κήλη στον δίσκο, με αποτέλεσμα να πιέζεται κάποια νευρική ρίζα, η οποία προκαλεί άλγος συχνά στο ισχίο προκαλώντας δυσκολία ακόμη και στο βάδισμα (ισχιαλγία).

Η Οσφυαλγία, μπορεί να είναι οξεία, αλλά και χρόνια. Εμείς στο φυσιοθεραπευτικό μας κέντρο, προσφέρουμε την απαραίτητη θεραπεία για την ανακούφιση των ασθενών, ώστε να αντιμετωπίσουν την πάθηση αυτή φυσικά, με μυϊκές μαλάξεις, ειδικές ασκήσεις και την χρήση κατάλληλων μηχανημάτων για να μην χρειαστεί να υποστούν χειρουργική επέμβαση.

 

Διαθέτουμε όλη την απαραίτητη εμπειρία, για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε μυοσκελετικές παθήσεις, χρησιμοποιώντας ως βασικά εφόδια, την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας στον τομέα της φυσικοθεραπείας και των τεχνικών που αυτή εφαρμόζει. Εξοπλισμένοι με γνώσεις, μεθοδικότητα και υπομονή, επιταχύνουμε την αποκατάστασή σας και βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής σας, αποδεικνύοντας ότι ο φυσικός τρόπος με την εφαρμογή της χειροπρακτικής, είναι σε θέση να προάγει την ίαση του ασθενούς χωρίς να χρειαστεί απαραίτητα να περάσει από το χειρουργικό κρεββάτι.

 

Επισκεφθείτε μας για να συζητήσουμε για την πάθησή σας και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για να επαναφέρουμε την υγεία σας!